Angst overwinnen met ondersteuning van hypnose

angst

Angst is een natuurlijke reactie van het lichaam. Het wordt wellicht gestuurd door het onderbewustzijn en dient om ons te beschermen tegen gevaar. Wanneer er op ongevaarlijke momenten echter ook angst gevoeld wordt, dan kan dit behoorlijk vervelend zijn. Het onderbewustzijn veroorzaakt dus angst terwijl dit eigenlijk niet (meer) nodig is. Deze kunnen ook plots opkomen in vlagen waardoor jouw leven een echte hel wordt. Ik help je met mijn kennis en kunde jouw angst overwinnen in vaak 1 enkele sessie*

Hypnose kan helpen bij angst:

Hoe hypnose kan helpen jouw angst te overwinnen

Als jij lijdt aan angsten dan is het aangewezen dit te melden aan jouw behandelend arts. Ben je echter onvoldoende geholpen hiermee dan kan hypnose mogelijks soelaas brengen. Ik wens uitdrukkelijk te vermelden dat hypnose niet mag gezien worden als een vervanging of therapie voor jouw angst. Hypnose kan in veel gevallen echter wel een goede ondersteuning zijn bij angst. Tijdens een lichte trance waarbij jij volledig bewust alles meemaakt ga ik jou begeleiden om jouw angst los te laten. In de meeste gevallen is in het verleden gebleken bij hulpzoekenden dat nadien de angst merkelijk verlicht was of soms gewoon verdween. In de meeste gevallen volstaat 1 sessie om tot een goed resultaat te komen. Dat is aanzienlijk minder dan bij andere vormen van "therapie"!

Wat cliënten vertellen over hypnose bij angst

"Ik ben bij u langs geweest omwille van mijn vliegangst. Wij zijn kort nadien vertrokken naar Dubai, ondanks weer slapeloze nachten en de nodige stress om het gedacht dat ik er weer op moest heb ik een fantastische vlucht gehad!! Mijn man kon het het echt niet geloven dat dit mogelijk was, hebben er 2 dagen lang over gesproken omdat wij er van verbaasd waren! Het was zo lang geleden dat ik dit kon ervaren, wat voorheen een echte RAMP was is nu verleden tijd, waarvoor dank!!" Sandy D. F. - Kortemark*

"Hallo David, ik kwam voor claustrofobie en durfde niet in een lift. Dit was zeer vervelend voor mij want ik moest steeds de trap nemen en ik was het beu. Omdat jij ook al een vriendin van mij goed geholpen had, wou ik hypnose ook eens proberen. Ik vond de ervaring super! Jouw zachte aanpak en het vertrouwen dat je uitstraalde stelden mij direct op mijn gemak. Mensen die bang zijn om te komen bij jou moeten dat niet zijn want hypnose geeft een zalig gevoel. Ik vind dat iedereen dit zou moeten meemaken zelfs. Mijn claustrofobie is nu volledig verdwenen: ik stap nu in een lift zoals ik in de auto stap, zaaaalig is dit, nogmaals bedankt!” Lyn B.- Meulebeke*

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen en kunnen niet gegarandeerd worden. Ieder mens is namelijk uniek en draagt zijn/haar unieke levensgeschiedenis mee die mee bepalend is voor de ernst van de situatie en de snelheid waarmee deze opgelost kan worden. Heel soms gebeurt het dat er, ondanks mijn ingrijpen, geen verbetering plaats vindt...Bekijk hoe ik tewerk ga in deze video.

 

Jouw investering

€125 / sessie
  • Wil je een afspraak?
Top