Home >> Angst overwinnen met hypnose in 2 sessies

Angst overwinnen met hypnose in 2 sessies

angst

Angst is een natuurlijke reactie van het lichaam. Het wordt gestuurd door het onderbewustzijn en dient om ons te beschermen tegen gevaar. Wanneer er op ongevaarlijke momenten echter ook angst gevoeld wordt, dan spreken wij van een angststoornis. Het onderbewustzijn veroorzaakt dus angst terwijl dit eigenlijk niet nodig is. Dit kan ook opkomen in aanvallen waardoor jouw leven een echte hel wordt. Met hypnose is het mogelijk om jouw angst in 2 sessies op te lossen.*

Hypnose kan jou helpen bij angst:

Hoe hypnose kan helpen jouw angst te overwinnen

Wat er eigenlijk gebeurt is het volgende: in de meeste gevallen probeert jouw onderbewustzijn je te beschermen. Het wil het jou behoeden om de "gevaarlijke" situatie opnieuw mee te maken. Het zorgt ervoor dat je blokkeert en niet verder meer kunt. In hypnose ga ik jouw onderbewustzijn aanspreken en duidelijk maken dat de angstreactie veel te overdreven is en jouw leven ernstig verstoort. Omdat het onderbewustzijn enkel het beste met je voor heeft zal het zich aanpassen en de angst stoppen.

Wat cliënten vertellen over hypnose bij angst

"Ik ben bij u langs geweest omwille van mijn vliegangst. Wij zijn kort nadien vertrokken naar Dubai, ondanks weer slapeloze nachten en de nodige stress om het gedacht dat ik er weer op moest heb ik een fantastische vlucht gehad!! Mijn man kon het het echt niet geloven dat dit mogelijk was, hebben er 2 dagen lang over gesproken omdat wij er van verbaasd waren! Het was zo lang geleden dat ik dit kon ervaren, wat voorheen een echte RAMP was is nu verleden tijd, waarvoor dank!!" Sandy De Freyne - Kortemark*

"Hallo David, ik kwam voor claustrofobie en durfde niet in een lift. Dit was zeer vervelend voor mij want ik moest steeds de trap nemen en ik was het beu. Omdat jij ook al een vriendin van mij goed geholpen had, wou ik hypnose ook eens proberen. Ik vond de ervaring super! Jouw zachte aanpak en het vertrouwen dat je uitstraalde stelden mij direct op mijn gemak. Mensen die bang zijn om te komen bij jou moeten dat niet zijn want hypnose geeft een zalig gevoel. Ik vind dat iedereen dit zou moeten meemaken zelfs. Mijn claustrofobie is nu volledig verdwenen: ik stap nu in een lift zoals ik in de auto stap, zaaaalig is dit, nogmaals bedankt!” Lyn Bruyneel - Meulebeke*

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen en kunnen niet gegarandeerd worden

Bekijk de reportage over hypnose en zie hoe ik tewerk ga of boek meteen jouw eerste sessie in mijn online-agenda:

Jouw investering

€125 /sessie
In 2 sessies. Al resultaat na 1 sessie!
  • Wil je een afspraak?
Top