Home >> Helpt hypnose tegen angst?

Helpt hypnose tegen angst?

Helpt hypnose tegen angst?

Ja, hypnose helpt tegen angst. Wie ben ik om dit zo stellig te bevestigen? Ik ben David Ost, hypnotiseur bij Hypnosepraktijk Geraardsbergen. Sinds 2003 heb ik talrijke mensen bevrijd van hun angst met hypnose en hypnotherapie. Zelfs de befaamde neuropsychiater Dr. Karel Ringoet heeft mij veel van zijn patiënten toevertrouwd om hen te behandelen voor hun angst met hypnose. Vaak volstaat hiervoor 1 sessie, soms hebben bepaalde mensen een extra sessie nodig. Dat hypnose helpt tegen angst blijkt ook uit de talrijke getuigenissen van mensen die het zelf ervaren hebben.

Hoe helpt hypnose tegen angst?

Iedereen heeft een onderbewustzijn. Dit is niet iets waar je moet in 'geloven'. Vroeger dacht men dit maar tegenwoordig is dit misverstand achterhaald door de wetenschap. Wetenschappelijke studies tonen namelijk aan dat hypnose wel degelijk bestaat en dat hypnotherapie kan helpen bij diverse mentale en lichamelijke problemen, waaronder dus ook angst. Angst ontstaat vanuit het onderbewustzijn en veroorzaakt een gevoel van onveiligheid waardoor mensen met angst vaak overdreven voorzichtig gaan reageren in bepaalde situaties. Soms gaan deze zelfs bepaalde situaties waarin zij reeds angst gevoeld hebben ook bewust vermijden. Zo kan sociale isolatie ontstaan welke een voedingsbodem kan zijn voor bijvoorbeeld een depressie. Door iemands' onderbewustzijn aan te spreken in hypnose en het duidelijk te maken dat het de angst moet stoppen, zal in bijna alle gevallen de angst verdwijnen na de behandeling. 

Wil je meer informatie hierover of wil je zelf bevrijd worden van jouw angst door hypnose? Klik dan door naar angst overwinnen met hypnose.

Top