Helpt hypnose tegen angst?

Helpt hypnose tegen angst?

Ja, hypnose helpt vaak tegen angst. Talrijke mensen zijn reeds bevrijd van hun angst door middel van  hypnose.  Het is een ideale manier om de interne dialoog te ondersteunen wanneer angstgevoelens de kop opsteken. Door deze aan te passen verdwijnt het angstgevoel als sneeuw voor de zon. Vaak volstaat hiervoor slechts 1 sessie, heel soms hebben bepaalde mensen een extra sessie nodig.

Hoe helpt hypnose tegen angst?

Iedereen heeft een onderbewustzijn. Dit is niet iets waar je moet in 'geloven'. Vroeger dacht men dit maar tegenwoordig is dit misverstand achterhaald door de wetenschap. Recente wetenschappelijke studies en metingen tonen namelijk aan dat hypnose wel degelijk een invloed uitoefend op bepaalde hersengebieden en dat hypnose kan helpen bij diverse problemen, waaronder dus ook angst. Angst ontstaat vanuit het onderbewustzijn en veroorzaakt een gevoel van onveiligheid waardoor mensen met angst vaak overdreven voorzichtig gaan reageren in bepaalde situaties. Soms gaan deze zelfs bepaalde situaties waarin zij reeds angst gevoeld hebben ook bewust vermijden. Door iemands' onderbewustzijn aan te spreken in hypnose en het duidelijk te maken dat het de angst moet stoppen, kan in vele gevallen de angst verdwijnen na de eerste sessie.

Wil je meer informatie hierover of wil je zelf bevrijd worden van jouw angst door hypnose? Klik dan door naar angst overwinnen met hypnose.

Top