Afvallen met hypnose en de virtuele maagband

Afvallen met hypnose en de virtuele maagband:

 • Geen narcose
 • Geen complicaties achteraf
 • Geen huidoverschot
 • Geen littekens
 • Pijnloos
 • Oorzaken worden aangepakt
 • Goede resultaten, ook op lange termijn

hypnotische maagband

Hoe hypnose helpt bij afvallen: de virtuele maagband of maagring 

Jouw onderbewustzijn heeft er mede voor gezorgd dat jij jouw huidige gewicht hebt bereikt. Het zorgt immers voor zin en verlangen in snoepen, eten en het ondersteunen van je (slechte) gewoontepatronen. Vaak ontstaat er een relatie met je gevoel waardoor je een emotionele eter wordt zonder dat je dit zelf beseft. Onbewust leer je dat snoepen of eten troost biedt omdat de aandacht even afgeleid wordt van de pijn of verdriet. Ingehouden woede of agressie kan het onderbewustzijn vertalen in een verlangen naar eten. Dit lijkt aanvankelijk misschien veilig maar kan op termijn zware gevolgen hebben. Om dit proces om te keren is het belangrijk om met het onderbewustzijn aan de slag te gaan zodat het met je meewerkt en je ondersteunt in het aanpassen van je gedrag en gewoonten. Over een verloop van 3-4 sessies wordt de oorsprong van jouw overdadig of ongezond eetpatroon aangepakt en losgelaten. Terwijl we een virtuele maagring installeren bepaalt jouw onderbewustzijn hoe strak deze moet zitten om jouw streefgewicht te bereiken. Dit specifiek begeleidingsprotocol zorgt voor interactie met jouw onderbewustzijn. Je zal bewust alles kunnen volgen en horen indien je dat wenst, ondertussen gaat je onderbewustzijn aan de slag om de nodige veranderingen te installeren!

Een virtuele maagring kan een kleinere stap zijn dan een bariatische chirurgische ingreep. Vaak rapporteren clienten niet alleen een gewichtsverlies maar ook een permanente verandering in hun levensstijl waardoor ze dagelijks vanzelf gezondere keuzes maken.

Sessie 1

Na een grondig intake gesprek gaan we meteen aan de slag met het geven van opdrachten aan jouw onderbewustzijn zodat het je volledig ondersteunt in het wijzigen van jouw verkeerde eet- en drinkgewoontes. Tevens wordt de virtuele maagband of maagring geïnstalleerd. Je krijgt ook een gepersonaliseerde bundel mee die je ondersteunt in je dagelijkse gewoontes en verduidelijkt wat de virtuele maagring met je doet. Na een tweetal weken doen we de 2de sessie en die is verplicht.

Sessie 2

In de tweede sessie laten we de virtuele maagband of virtuele maagring zijn werk verder doen en gaan we weer aan de slag met jouw onderbewustzijn. In deze sessie maken we gebruik van  gepersonaliseerde suggesties  die gebaseerd zijn  op je ervaring en feedback. Dit gaat in de praktijk zeer vlot. De focus wordt vooral gelegd op een nog sneller gevoel van verzadiging waardoor je nog kleinere porties voeding zal nuttigen en automatisch nog sneller stopt met eten. Bovendien zal je steeds meer en betere gezonde keuzes maken in je levensstijl. Na deze sessie is de installatie voltooid. Je mag in principe alles eten maar omdat je sneller verzadigd bent stop je veel eerder met eten. De 3de sessie wordt in de volgende weken gepland.

Sessie 3

In de derde, en voor velen de laatste sessie, pakken we aan wat er nog dient veranderd te worden, zodat jouw streefgewicht bereiken enkel nog een kwestie van tijd is.  Je bord niet meer leegeten als je genoeg hebt wordt dan vanzelfsprekend. Je gaat bovendien vanzelf kleinere porties klaarmaken of opdienen. Tevens worden hier algemene wijzigingen  in je onderbewustzijn geïnstalleerd die bijdragen tot een algemene gezondere levensstijl.

Zelden is een 4de sessie nodig maar die ke uze is volledig aan jou.

Virtuele maagring
Nu is het aan jou...
 • Verlang jij ook zo naar een mooier en slanker lichaam waar jij je écht goed in voelt?
 • Ben je al die diëten beu waarin je een soort innerlijk gevecht voert tegen jezelf, om na verloop van tijd steeds weer te hervallen?
 • Wil jij ALLES kunnen eten maar veel sneller verzadigd zijn en veel sneller stoppen met eten omdat je voelt dat je genoeg hebt?
 • Wil jij dat dit 'automatisch' verloopt zonder innerlijk gevecht met jezelf?
 • Wil jij gemakkelijk deze nieuwe manier van eten omzetten in een gewoonte, ook op lange termijn?

 

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen en kunnen niet gegarandeerd worden omdat iedereen anders is en elke situatie verschilt. Ik streef naar de best mogelijke resultaten die haalbaar zijn voor jou! BELANGRIJK: dit is geen medische behandeling en kan nooit een substituut zijn voor medische begeleiding.

Jouw investering

€750
voor alle sessies.
 • Wil je een afspraak maken?
Top