Rijangst overwinnen met hypnose | Oostende

Rijangst

Rijangst is het plots voelen van een alles overheersende angst waardoor rijden onmogelijk of gevaarlijk wordt. Als je deze angst niet overwint ben je gedoemd om van anderen afhankelijk te zijn voor jouw vervoer en dat is niet leuk. Hypnose kan jou helpen opnieuw met de auto te rijden zonder angst. Nadien kan je weer in tunnels of overbruggen rijden zonder angst. Je kan met een veilig gevoel de autosnelweg nemen en zonder zorgen met de auto rijden. Om tot dit resultaat te komen gaan wij jouw onbewuste programmatie (angst) verwijderen met mijn unieke werkwijze.

Wat is rijangst?

Rijangst is het voelen van angst tijdens het rijden. Het is normaal dat je alert bent als je rijdt. Mensen met een rijfobie voelen naast die alertheid een sterke angst waardoor de rijvaardigheid in het gedrang komt. Op die manier wordt rijden pas echt gevaarlijk. Belangrijke factoren die hierin een rol kunnen spelen zijn faalangst en perfectionisme. Ook een traumatische ervaring kan de angst oproepen. De angst die gevoeld wordt is buiten proportie en kan jou en andere automobilisten echt in gevaar brengen. Maar hoe kan je nu die angst stoppen? Door erover te praten? Neen. Door opnieuw met een rij-instructeur de weg op te gaan? Misschien.

Hoe hypnose kan helpen bij rijangst

De angst die gevoeld wordt is buiten proportie. Eigenlijk probeert jouw onderbewustzijn je op die manier te beschermen. Maar in realiteit brengt het jou juist in gevaar door jou zulke angst te laten voelen. Ik zal dit duidelijk maken als ik er tegen spreek. Omdat jouw onderbewustzijn enkel het beste wil voor jou is de kans heel groot dat het nadien de angst naar een normale alertheid brengt of gewoon stopt na het volgen van 1 sessie.*

Hoe Barbara bevrijd werd van haar rijangst via hypnose

"Beste David, ik wou wachten tot na het weekend om jou te sturen, omdat ik gisterenavond tot aan zee moest komen... Ik heb geen schrik meer in de auto. Gisterenavond naar zee, donker, file en autostrade, dé ideale uitdaging, maar ik heb geen enkele keer zweetpollen, kortademig geweest of wat dan ook! Op voorhand was ik niet degene die daar volledig achter stond of er volledig in geloofde, maar ik ben van mening moeten veranderen! Mijn bezoek aan jou heeft mijn hele leven veranderd, waarvoor heel erg dank! Groetjes en 10000 x dank" - Barbara Lamiroy - Sint-Lievens-Houtem

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen en kunnen niet gegarandeerd worden. Ieder mens is namelijk uniek en draagt zijn/haar unieke levensgeschiedenis mee die mee bepalend is voor de ernst van de situatie en de snelheid waarmee deze opgelost kan worden. Heel soms gebeurt het dat er, ondanks mijn ingrijpen, geen verbetering plaats vindt...Bekijk hoe ik tewerk ga in deze video.

Jouw investering

€125 / sessie
  • Wil je een afspraak?
Top