Rijangst overwinnen met hypnose | Zottegem

Rijangst

Rijangst is het plots voelen van een alles overheersende angst waardoor rijden onmogelijk of gevaarlijk wordt. Als je deze angst niet overwint ben je gedoemd om van anderen afhankelijk te zijn voor jouw vervoer en dat is niet leuk. Hypnose kan jou helpen opnieuw met de auto te rijden zonder angst. Nadien kan je weer in tunnels of over bruggen rijden zonder angst. Je kan met een veilig gevoel de autosnelweg nemen en zonder zorgen met de auto rijden. Om tot dit resultaat te komen gaan wij jouw onbewuste programmatie (angst) verwijderen met mijn unieke werkwijze.

Wat is rijangst?

Rijangst is het voelen van angst tijdens het rijden. Het is normaal dat je alert bent als je rijdt. Mensen met een rijfobie voelen naast die alertheid een sterke angst waardoor de rijvaardigheid in het gedrang komt. Op die manier wordt rijden pas echt gevaarlijk. Belangrijke factoren die hierin een rol kunnen spelen zijn faalangst en perfectionisme. Ook een traumatische ervaring kan de angst oproepen. De angst die gevoeld wordt is buiten proportie en kan jou en andere automobilisten echt in gevaar brengen. Maar hoe kan je nu die angst stoppen? Door erover te praten? Neen. Door opnieuw met een rij-instructeur de weg op te gaan? Misschien.

Hoe hypnose kan helpen bij rijangst

De angst die gevoeld wordt is buiten proportie. Eigenlijk probeert jouw onderbewustzijn je op die manier te beschermen. Maar in realiteit brengt het jou juist in gevaar door jou zulke angst te laten voelen. Tijdens de sessie zal  je ,door communicatie met het onderbewustzijn, een diepgaande verandering doormaken waardoor je geen rijangst meer zult kunnen voelen of oproepen. Meestal volstaat 1 sessie om jouw rijangst te overwinnen, heel af en toe zijn 2 sessies nodig.*

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen. In de meeste gevallen volstaat slechts 1 sessie om van jouw angst bevrijd te worden. Heel soms zijn er echter 2 sessies nodig.

Jouw investering

€150 / sessie
Top