Rijangst overwinnen met hypnose | Oostende

Rijangst

Rijangst is het plots voelen van een alles overheersende angst waardoor rijden onmogelijk of gevaarlijk wordt. Als je deze angst niet overwint ben je gedoemd om van anderen afhankelijk te zijn voor jouw vervoer en dat is niet leuk. Hypnose kan jou helpen opnieuw met de auto te rijden zonder angst. Nadien kan je weer in tunnels of overbruggen rijden zonder angst. Je kan met een veilig gevoel de autosnelweg nemen en zonder zorgen met de auto rijden. Om tot dit resultaat te komen gaan wij jouw onbewuste programmatie (angst) verwijderen met mijn unieke werkwijze.

Wat is rijangst?

Rijangst is het voelen van angst tijdens het rijden. Het is normaal dat je alert bent als je rijdt. Mensen met een rijfobie voelen naast die alertheid een sterke angst waardoor de rijvaardigheid in het gedrang komt. Op die manier wordt rijden pas echt gevaarlijk. Belangrijke factoren die hierin een rol kunnen spelen zijn faalangst en perfectionisme. Ook een traumatische ervaring kan de angst oproepen. De angst die gevoeld wordt is buiten proportie en kan jou en andere automobilisten echt in gevaar brengen. Maar hoe kan je nu die angst stoppen? Door erover te praten? Neen. Door opnieuw met een rij-instructeur de weg op te gaan? Misschien.

Hoe hypnose kan helpen bij rijangst

De angst die gevoeld wordt is buiten proportie. Eigenlijk probeert jouw onderbewustzijn je op die manier te beschermen. Maar in realiteit brengt het jou juist in gevaar door jou zulke angst te laten voelen. Ik zal dit duidelijk maken als ik er tegen spreek en een diepgaande verandering maken waardoor je geen rijangst meer zult kunnen voelen of oproepen. Meestal volstaat 1 sessie om jouw rijangst te overwinnen, heel af en toe zijn 2 sessies nodig.*

Standing IMR hypnosis

Hypnose bij rijangst: mijn werkwijze

Vergeet wat je gezien hebt over hypnose op tv of internet: zo ga ik niet tewerk! In een serene en open sfeer zal ik met jouw onderbewustzijn contact maken terwijl je volledig alert blijft en je met gesloten ogen mijn eenvoudige instructies opvolgt. Ik zal het aanspreken en laten reageren door (een deel van) jouw lichaam te gebruiken. Je zal dus beseffen dat jouw onderbewustzijn bestaat en mij zal antwoorden via jouw lichaam. Een beetje vreemd omdat dit nieuw en onbekend is voor jou maar helemaal veilig en zeer doeltreffend!

Hoe Barbara bevrijd werd van haar rijangst via hypnose

"Beste David, ik wou wachten tot na het weekend om jou te sturen, omdat ik gisterenavond tot aan zee moest komen... Ik heb geen schrik meer in de auto. Gisterenavond naar zee, donker, file en autostrade, dé ideale uitdaging, maar ik heb geen enkele keer zweetpollen, kortademig geweest of wat dan ook! Op voorhand was ik niet degene die daar volledig achter stond of er volledig in geloofde, maar ik ben van mening moeten veranderen! Mijn bezoek aan jou heeft mijn hele leven veranderd, waarvoor heel erg dank! Groetjes en 10000 x dank" - Barbara Lamiroy - Sint-Lievens-Houtem

Getuigenis Rijangst

Veronique overwon haar rijangst in 1 enkele hypnose-sessie

Dit schreef Veronique mij nog nadien:

"Ik ben vandaag naar Roeselare gereden en in de regen terug gekeerd. Deze was voor mijn hypnose niet meer te denken en nu na mijn hypnose reed ik op de baan alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Geen hoge hartslag meer, heel ontspannen, zalig gewoon. Mijn man geloofde zijn ogen niet. Mijn droom om ooit weer met de moto te rijden is er weer . In de Harley winkel zelfs weer op een moto gezeten. Heb plannen om mijn moto rijbewijs terug te behalen. Je bent echt super bedankt. Dit na 3 jaar (na mijn ongeluk) weer genieten om te rijden."

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen. In de meeste gevallen volstaat slechts 1 sessie om van jouw angst bevrijd te worden. Heel soms zijn er echter 2 sessies nodig.

Jouw investering

€125 / sessie
  • Wil je een afspraak?
Top