Chronische pijn verminderen met hypnose

chronische pijn

Pijn voelen is belangrijk en is een waarschuwingssignaal om op te letten en voorzichtig te zijn. Ik raad jou aan om in de eerste plaats jouw chronische pijn door een arts te laten behandelen. Wanneer de oorzaak van de pijn niet kan worden weggenomen kom jij in aanmerking voor hypnose. Een hypnose-sessie brengt vaak een  vermindering van de pijnperceptie. Soms wordt er zelfs een volledige verdwijning van de pijn gerapporteerd* wanneer er geen fysieke oorzaak is.

Hypnose bij chronische pijn

Naast fysieke oorzaken kunnen vaak emoties zoals verdriet of woede een reden voor het ervaren van chronische pijn zijn. Wanneer verdriet of woede ingehouden wordt lijkt het een weg te zoeken "naar buiten". Deze verdrongen emoties kunnen zich uiten als pijn die niet verdwijnt met traditionele pijnstillers. In de hypnose sessie wordt jouw onderbewustzijn de kans aangereikt om deze emoties en bijbehorende pijn los te laten. Jouw pijn kan dan verlichten tot een absoluut minimum of soms helemaal verdwijnen.

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen en kunnen niet gegarandeerd worden. Ieder mens is namelijk uniek en draagt zijn/haar unieke levensgeschiedenis mee. Deze is mee bepalend voor de ernst van de situatie en de snelheid waarmee deze opgelost kan worden. Heel soms gebeurt het dat er, ondanks mijn ingrijpen, geen verbetering plaats vindt...

 

Jouw investering

€150 /sessie
In de meeste gevallen zorgt 1 sessie voor een goed resultaat
  • Wil je een afspraak?
Top