Zelfvertrouwen vergroten met hypnose

zelfvertrouwen vergroten

Waarom heb je meer zelfvertrouwen nodig?

Heel vaak merk ik bij klanten, dat naast het gedrag of probleem dat zich manifesteert of opspeelt,  een onderliggende sluimerend beestje de kop opsteekt. Namelijk de hoeveelheid zelfvertrouwen of eerder het gebrek eraan.

Voldoende zelfvertrouwen hebben geeft je in de basis een beter gevoel over en met jezelf. Het beïnvloed de manier waarop je naar jezelf kijkt en vooral de manier waarop je tegen jezelf praat. Het bepaalt met name je interne dialoog voor een zeer groot stuk. M.a.w. het is de katalysator voor je redeneringspatroon nadat er een gedachte in je opkomt of door je heen gaat, en dat beïnvloed in grote mate op zijn beurt je gedrag.

Je zou dus kunnen stellen dat een heel groot stuk van je dagelijkse gedrag onderhevig is aan je hoeveelheid zelfvertrouwen. Dit gaat vaak samen hand in hand met zelfbewustzijn. Retrospectie of zelfs de vraag nog maar stellen bij je redeneringspatroon is vaak al een voldoende om je zelfbewustzijn en dus ook je zelfvertrouwen te vergroten. Hypnose zorgt ervoor dat er rechtstreeks met je onderbewustzijn kan worden gecommuniceerd en zodoende instructies kunnen worden gegeven die ondersteunend werken bij het versterken van je zelfvertrouwen bij je dagdagelijkse activiteiten.

Naast de klassieke ondersteuning met hypnose om het zelfvertrouwen te vergroten bied ik een specifek protocol aan Egoboosting. Egoboosting is er speciaal op gericht om je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen te maximaliseren zodat je super stevig in je schoenen staat om de dagelijkse uitdagingen te trotseren. Meestal is 1 sessie voldoende om een significant verschil te merken.

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen. In de meeste gevallen volstaat slechts 1 sessie om van jouw angst bevrijd te worden. Heel soms zijn er 2 sessies nodig.

Jouw investering

€150 /Sessie
  • Wil je een afspraak?
Top