Algemene Voorwaarden

Verbintenis van inzet

Ik verbind mij ertoe al mijn kennis en ervaring te gebruiken om je zo goed mogelijk te helpen bij het realiseren van het gestelde doel. Op dezelfde manier verwacht ik inzet van jou. Hoe hypnose wordt ervaren is een voor iedereen verschillen en zeer persoonlijk. Vast staat dat, wanneer je mijn instructies precies opvolgt, het een fijne ervaring is.

Betaling

Betaling gebeurt ter plaatse  in contant geld of Payconiq.

Wanneer je een afspraak annuleert ten minste 24 uur op voorhand, is dit geheel kosteloos. Wanneer je een afspraak wenst te annuleren binnen de 24u voorafgaand op de afspraak, wordt er €50  in rekening gebracht.

Niet komen opdagen op een geboekte afspraak zonder annulatie

In het kader van degelijke praktijkvoering worden gemiste afspraken of no-shows altijd volledig aangerekend. Je kan desgewenst tot 24u op voorhand kosteloos en gemakkelijk jouw afspraak verzetten of annuleren.

Geen medische diensten

Ik ben geen arts noch psychiater.  Ik stel geen medische diagnoses, schrijft geen geneesmiddelen voor en lever geen medische diensten. Alle hypnosesessies zijn daarentegen gebaseerd op gedocumenteerde, aanvaarde methodes en protocollen binnen de wereld van hypnose.

Garantie

Hoewel ik steeds met een gedreven passie mijn best doe, om samen met jou  de gewenste veranderingen te bewerkstelligen, zijn resultaten zeer persoonsgebonden.

 

 

Het maken van een afspraak betekent de automatische aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden.

Top