Angst voor spinnen loslaten met hypnose | Oostende

angst voor spinnen

Spinnenangst (arachnofobie) is een angst die gekenmerkt wordt door een oncontroleerbare en buitenproportionele reactie op het zien of denken aan spinnen. Iedereen schrikt wel eens bij het zien van een spin. Maar als jij hierbij een sterke angst voelt die jou aan de grond nagelt of doet vluchten, dan heb jij wellicht last van arachnofobie. Deze aandoening kan jouw leven ernstig verstoren. Ga dan aub in de eerste plaats een arts raadplegen om jou hierbij te helpen. Als je echter na deze goede zorgen toch angst voelt bij het denken aan of zien van een spin, dan kan je komen jouw angst loslaten met hypnose. Ik begeleid jou en jij laat los.

Symptomen van spinnen angst (arachnofobie)

  • Versnelde hartslag
  • Oppervlakkig ademen
  • Zweten
  • Niet meer helder kunnen denken
  • Groot gevoel van hulpeloosheid
  • Verstijven of vluchtreactie
  • Onveiligheidsgevoel

Hoe hypnose kan helpen bij spinnenangst (arachnofobie)

Angst voelen is een beschermende reactie die gestuurd wordt vanuit onze hersenen als er gevaar dreigt. Wellicht heb jij als kind een kennis of familielid hevig zien schrikken bij het zien van een spin. Jouw onderbewuste heeft deze reactie opgevangen en is gaan geloven dat spinnen gevaarlijk zijn. Daarom geeft het jou dus angst die eigenlijk niet echt nodig is. Met mijn werkwijze begeleid ik jou om deze angst los te laten. Als je dit goed doet zal je in principe jouw angst zelf kwijt zijn in 1 sessie. In zeer zeldzame gevallen zijn hiervoor 2 sessies nodig.

Ervaringen van cliënten over hypnose bij spinnen angst of arachnofobie

"Onlangs was ik bij u voor mijn grote fobie voor spinnen. Ik was benieuwd naar het resultaat van de sessie en liep op zoek naar spinnen in mijn huis. Plots dook er een op in de keuken toen ik iets wegnam. Ik schrok nog wel een beetje, maar zij ook en ze rende snel weg. Normaal gezien zou ik voor de hypnose al gillend zijn weggerend. Nu voelde ik mij veilig en eigenlijk ontspannen. Ik wil u dan ook heel erg bedanken, de sessie heeft echt gewerkt." (Kelly V.T.- Antwerpen)*

Zie ook de reactie via chat (foto) van een jonge dame die ik in 1 sessie heb kunnen bevrijden van haar spinnen angst:

hypnose bij spinnen angst

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen. In de meeste gevallen volstaat slechts 1 sessie om van jouw angst bevrijd te worden. Heel soms zijn er echter 2 sessies nodig. 

Jouw investering

125 / sessie
  • Wil je een afspraak?
Top