Home >> VIP-Coaching en Hypnose wereldwijd in alle discretie

VIP-Coaching en Hypnose wereldwijd in alle discretie

Hypnotherapie voor VIPS

 

 • Kortdurende en persoonlijk afgestemde VIP-ondersteuning bij mentale problemen in uw vertrouwde omgeving, wereldwijd
 • Diepgaand en levensveranderend transformatietraject volledig afgestemd op uw noden en behoeften
 • Snelle en kwalitatieve oplossing van uw mentale probleem dankzij moderne hypnose
 • Absolute discretie wordt steeds gewaarborgd en bevestigd in een overeenkomst

Beste mevrouw, heer,

Sta mij toe U hartelijk welkom te heten op mijn website en mij meteen voor te stellen aan U. Ik ben David Ost, meermaals gecertifieerd hypnotiseur met een succesvolle hypnosepraktijk te Geraardsbergen. In het verleden heb ik het genoegen gehad om naast honderden mensen ook Bekende Vlamingen, CEO's en andere VIPS te mogen helpen met moderne hypnose. Omwille van privacyredenen en uit respect kan en zal ik hun namen nooit vermelden. Want ook VIPS hebben soms behoefte aan professionele hulpverlening: een vertrouwenspersoon die hen kortdurende maar doeltreffende ondersteuning biedt in absolute discretie.

Waarmee VIP-Coaching en hypnose U van dienst kan zijn:

 • Hulp bij het maken van een belangrijke beslissing in uw leven/loopbaan
 • Overwinnen van alle soorten angst waar andere methoden gefaald hebben
 • Burn Out en Depressie overwinnen
 • Bevrijding van alle soorten verslavingen
 • Opbouwen van zelfvertrouwen en présence
 • Verwerken en loslaten van verdriet en emotionele pijn
 • Bereiken van uw ideale gewicht

 

Een woordje uitleg over mijn unieke werkwijze met hypnose

Tegenwoordig zien artsen en therapeuten moderne hypnose als een doeltreffend en volwaardig hulpmiddel om zeer snel een diepgaande transformatie te ontketenen bij mentale en psychische problemen. Omdat U steeds bewust en "wakker" blijft, is er dus geen sprake van geheugen- of controleverlies zoals in hypnoseshows. Daarom is mijn unieke manier van werken met hypnose een 100% veilige techniek waar U nu ook uw voordeel mee kunt doen. In een ongedwongen en serene sfeer zal ik uw onderbewustzijn aanspreken en uitnodigen om vanop de achtergrond naar de voorgrond te treden. Dit gebeurt rechtstaand met gesloten ogen. Via vooraf afgesproken signalen zal het direct reageren op mijn vragen en ontstaat er dus directe communicatie met uw onderbewustzijn. Veranderingen vinden direct plaats zodat uw probleem eigenlijk in no-time volledig opgelost wordt! Op deze manier heb ik reeds talrijke mensen goed kunnen helpen bij het oplossen van hun probleem zonder moeite of inspanning van hun kant. Hoewel dit fenomeen U wellicht nog onbekend is, ben ik ervan overtuigd dat ook U dit een zeer aangename ervaring zult vinden, net als de vele andere cliënten die U reeds voorgegaan zijn.

vip-service
Afbeelding met spreuk

Wat U van een VIP-Coaching traject mag verwachten

 

 1. Na een vrijblijvend telefoongesprek op afspraak ontvangt U mijn aanbod op maat, dat erop gericht is U de ondersteuning te geven die U specifiek nodig heeft om uw probleem op te lossen. Indien U ingaat op mijn aanbod spreken wij meteen een tijdstip af voor een eerste sessie op een locatie naar keuze. Dat kan in uw bedrijf, hotel, woning of waar U het maar wenst. U hoeft zich dus niet zelf te verplaatsen en wint er dus veel tijd mee.
 2. Ik meld mij dan stipt op tijd in alle discretie. Uw eventuele huispersoneel, hotelpersoneel of de pers zal nooit te weten komen wat het doel is van mijn bezoek. 
 3. Na een uitgebreid en diepgaand kennismakingsgesprek leren wij elkaar wat beter kennen en bepalen wij samen wat U precies nodig heeft. In een persoonlijk uitgestippeld traject op maat zal ik U mijn volle 100% aandacht, expertise en inzet schenken om naadloos aan uw behoeften te voldoen.
 4. Tussendoor kunt U mij steeds mailen indien dit nodig zou blijken. U mag vertrouwen op een zeer snelle respons.

 

Dit is wat ex-cliënten uit mijn praktijk vertellen over hun ervaring met mij:

Deze cliënten hebben hun expliciete toestemming gegeven om hun ervaring te mogen delen. Zij hopen U hiermee te inspireren om de beslissende stap naar een gelukkiger leven te zetten...

"Ik voel mij terug herleven. Ik ben terug de Marleen van voor het trauma dat mij overkwam. Hartelijke dank David!"
Marleen Tooree
uit Halle
"Bedankt om onze dochter over het verlies van haar geliefde Peter te helpen. Wij hebben nu onze vrolijke dochter terug!"
Kevin Van Bont
uit Galmaarden
"Het vliegtuig naar Dubai nemen: voorheen een ware RAMP, na uw interventie is dit verleden tijd. Nogmaals dank"
Sandy De Freyne
uit Kortemark
"Na 3 weken ben ik al 5 kg afgevallen. Ik kan nu gemakkelijk van snoep en eten afblijven"
Martine Moriau
uit Halle
Getuigenis
Getuigenis
Getuigenis
Getuigenis
Hypnotherapeut David Ost

David Ost

 • Ik help mensen de problemen oplossen die hen belemmeren om gelukkig, gezond en succesvol te zijn. Dit doe ik met mijn unieke werkwijze waarbij uw onderbewustzijn wordt ingezet om voor een snelle, diepgaande en krachtige transformatie te zorgen.
 • Ik geloof dat "problemen" eigenlijk uitdagingen zijn om te "groeien" als persoon. Eenmaal "de les geleerd is" kan "het probleem" verdwijnen en daar help ik U graag bij als expert (al sinds 2003).
 • Ik heb van jongs af aan een grote interesse gehad in zelfverwerkelijking. Van mijn 12j zat ik bijvoorbeeld al boeken te lezen over de werking van onze psyche en de kracht van onze gedachten en de invloed ervan op ons leven en ons welzijn. Dit terwijl mijn leeftijdsgenoten hun tijd 'verspilden' door de gebruikelijke zaken te doen dat een kind of puber doet. Mijn persoonlijk geluk en succes heb ik bereikt door steeds opnieuw te investeren in vaak dure maar tegelijk heel waardevolle trainingen van internationale experts. Intussen heb ik uit het niets een zeer succesvolle praktijk uit de grond gestampt met een grote cliëntentevredenheid.
 • Ik droom ervan om iedereen (en dat bent ook U) van dienst te kunnen zijn en het groeiproces vlotter, sneller en makkelijker te laten verlopen zodat persoonlijk geluk en succes bereikt kunnen worden. Ik schenk altijd een derde van mijn verworven inkomsten aan minderbedeelden en goede doelen die de toekomst van onze planeet waarborgen.

 

Zullen wij eens vrijblijvend praten met elkaar?

Bent U nieuwsgierig geworden of ik ook U van dienst zou kunnen zijn? Indien U voldoet aan volgende voorwaarden, dan mag U contact opnemen met mij. Ik zal U dan op een vooraf afgesproken tijdstip persoonlijk opbellen of we kunnen ook Skypen indien U wenst. Dit gesprek verplicht U tot niets. Maar mijn persoonlijk afgestemde VIP-trajecten zijn ook niet voor iedereen. Check daarom eerst of U past in het profiel van mensen welke ik graag wil begeleiden, anders zullen we beiden onze tijd verspillen en dat willen wij niet.

Past U in mijn profiel van VIP-cliënten?

 • Heeft U een urgent probleem dat U dringend wenst op te lossen?
 • Bent U klaar om U te commiteren aan een intensief traject waarbij U een diepgaande transformatie zult ervaren?
 • Is uw probleem urgent genoeg dat U het echt en definitief van de baan wil?
 • Bent U bereid een zeer waardevolle investering in uzelf te doen (vanaf €3000)?
 • Bent U klaar voor verandering en transformatie?

 

Voldoet U aan het profiel van gemotiveerde VIP-cliënten die ik mijn 5* service wens te bieden?

Zo ja, vult U dan dit contactformulier zorgvuldig in. Ik neem dan graag spoedig contact met U op.

Thank You
Top