trauma

Trauma verwerken met hypnose

Traumatische gebeurtenissen kunnen veel psychische schade veroorzaken. Het maakt niet uit wat er precies gebeurd is. Als jij dit als traumatisch hebt ervaren zal jij daar de rest van jouw leven hinder van ondervinden. Op die manier kan jouw leven ernstig verstoord worden. Hoewel psychotherapie zeer goed is, merk ik geregeld dat psychologen mij cliënten toevertrouwen. Hypnose kan immers een waardevolle ondersteuning bieden.*

 

Hypnose helpt jouw trauma te verwerken

Zolang de emoties die veroorzaakt werden door een traumatische gebeurtenis, niet verwerkt en losgelaten worden, blijven de klachten en symptomen bestaan. Trauma's verdwijnen niet zomaar door erover te spreken. Je moet ook niet het trauma herbeleven want dit maakt het steeds krachtiger en zorgt alleen maar voor nog meer klachten. Jouw onderbewustzijn moet geholpen worden om die traumatische gebeurtenis te verwerken en los te laten. Je kan het vergelijken met opruimen maar dan diep binnenin jezelf. Eens er orde is geschept in de chaos komt er vanzelf meer innerlijke rust en een gevoel van bevrijding dat direct voelbaar is.

 

Meerdere sessies nodig?

Soms kunnen meerdere sessies nodig zijn om tot een bevredigend resultaat te komen. Na jouw hypnosesessie ga je dan thuis verder aan de slag en doe je aan zelfhypnose dankzij de vooraf opgenomen sessie op video. Afhankelijk van de vooruitgang die jij boekt via hypnose, kunnen meerdere sessies nodig zijn. Jij bepaalt zelf het aantal sessies dat je nodig hebt.

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen en kunnen niet gegarandeerd worden

Jouw investering

€125 /sessie
Je krijgt onbeperkt toegang tot de zefhypnosevideo
  • Wil je een afspraak?

Soms kan regressiewerk aanvullend een meerwaarde bieden: www.regressie-werk.be

Top