Home >> Traumaverwerking met hypnose in 2 sessies

Traumaverwerking met hypnose in 2 sessies

trauma

Traumatische gebeurtenissen kunnen veel psychische schade veroorzaken. Het maakt niet uit wat er precies gebeurd is. Als jij dit als traumatisch hebt ervaren zal jij daar de rest van jouw leven hinder van ondervinden. Op die manier kan jouw leven ernstig verstoord worden. Hoewel psychotherapie zeer goed is, merk ik geregeld dat psychologen mij cliënten toevertrouwen. Hypnose kan immers een waardevolle ondersteuning bieden.* Wat wij precies gaan doen is contact maken met jouw onderbewustzijn en het duidelijk maken dat jij al lang genoeg hebt afgezien en dat het de pijn en alle gevolgen van het opgelopen trauma moet loslaten en laten verdwijnen. Meestal voel je het effect meteen, soms vindt de verandering geleidelijk aan plaats.*

Helpt hypnose om een trauma te verwerken?

Ja, hypnose helpt om een traumatische gebeurtenis te verwerken. Meestal is er zelfs maar 1 sessie nodig om een diepgaande verandering te ervaren. Voorwaarde hiervoor is dat jij open staat voor hulp en goed meewerkt en mijn instructies goed opvolgt. Ik ga namelijk jouw onderbewustzijn helpen om de pijn en het verdriet los te laten. Na de sessie zal je nog wel de herinnering aan de traumatische gebeurtenis kunnen oproepen. Maar de pijn en het verdriet zal je niet meer kunnen vinden of voelen. Op die manier wordt je niet meer gehinderd om vrij en voluit te leven en genieten.

Cynthia werd met hypnose verlost van haar trauma*

"Ik had een post-traumatische depressie. Bijna twee jaar lang had ik gezocht naar de juiste hulp. Psycholoog, psychiater,  medicatie genomen, verschillende gesprekstechnieken enz. Alles onderdrukte voor een korte periode de pijn maar ik voelde geen verbetering. Nu ben ik heel blij dat ik de stap naar hypnose heb durven zetten! Na 1 afspraak maakte ik al een hele grote sprong voorruit! Geen negatieve gedachten meer. Er is iets losgemaakt in mij dat me terug zin geeft om te leven en ik kan mijn trauma's een plaats geven en ik leer er stilaan mee leven. Ik kan het nog steeds niet vatten wat er met mij tijdens de hypnose is gebeurd. Het was een vreemde maar zeer positieve ervaring! Duizend maal dank David om me terug te laten leven!"  Cynthia M.- Deux-Acren.

Sofie bevrijd van haar jeugdtrauma dankzij hypnose*

"Ik kwam via via voor de eerste keer bij je langs eind juni. Ik kamp al sinds mijn tienertijd met overgewicht. Al meteen bleek een onverwerkt trauma – de scheiding van mijn ouders - aan de basis te liggen. Dit bracht buiten het eetprobleem wel meerdere problemen en ongemakken met zich mee: nagelbijten, ’s nachts meermaals moeten opstaan om te gaan plassen, relationele problemen,… In twee sessies werd dit alles aangepakt. De rugzak met verdriet, zoals jij het noemde, werd door mijn onderbewustzijn stapsgewijs geleegd. Ik merkte al snel de veranderingen op. Tot op heden denk ik af en toe nog aan het trauma maar het bezorgt me geen verdriet, geen woede, geen nachtmerries meer. De nachtelijke plasjes zijn ook geminderd, ik slaap dus bijgevolg ook beter. Wat relaties in het algemeen betreft: ik heb geen muur meer rondom me, ik heb terug een open hart. Vroeger zou ik mensen standaard gewantrouwd hebben, niemand kwam in mijn bunker. Nu geef ik hen bij kennismaking altijd het voordeel van de twijfel. Ik geef ze terug een kans. Dat is voor mij een heuse stap vooruit. Bedankt hiervoor David!" Sofie T. - Ninove

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen en kunnen niet gegarandeerd worden

Bekijk de reportage over hypnose zodat je kan zien hoe ik tewerk ga of boek meteen jouw eerste sessie in mijn online-agenda:

Jouw investering

€125 /sessie
In 1 tot 2 sessies. Al resultaat na 1 sessie!
  • Wil je een afspraak?

Soms kan regressiewerk aanvullend een meerwaarde bieden: www.regressie-werk.be

Top
Inline
Inline