Home >> Stoppen met roken door hypnose

Stoppen met roken door hypnose

 • Gepersonaliseerde ondersteuning bij stoppen met roken
 • Jouw onderbewustzijn wordt aangespoord om jou niet meer te laten roken
 • Direct stoppen met roken na jouw sessie
 • De meeste cliënten ervaren nadien minder tot geen ontwenningsverschijnselen
 • Eénmalige investering in jezelf en jouw gezondheid

Stoppen met roken

Ik help je graag een niet-roker worden

Misschien heb je al geprobeerd om te stoppen en is het jou niet gelukt. Dat komt omdat roken voor een groot stuk tussen de oren zit. Hulpmiddelen werken wel op de fysieke aspecten van jouw rookverslaving maar niet op de mentale aspecten (belangrijkste). Anders was je nu niet op deze pagina terechtgekomen. Met hypnose kan ik jou helpen om de mentale afhankelijkheid los te laten. Er wordt op toegezien dat je niet gaat eten in de plaats. Op deze manier wordt het voor jou aangenamer om te stoppen met roken. In 2011 vroeg Gazet Van Antwerpen mij of ik een zware rookster kon helpen stoppen met roken. Het resultaat heeft iedereen verbaasd en kan je nalezen in dit artikel:

Ex-cliënte in Gazet Van Antwerpen:

stoppen met roken

Wat mag je verwachten?

In hypnose wordt jouw onderbewustzijn als het ware geherprogrammeerd naar de mindset van een niet-roker. Je zal nog wel wilskracht nodig hebben maar meestal is het na hypnose gemakkelijker om niet meer te roken.* Er wordt op toegezien dat je niet gaat eten in de plaats.* Na jouw sessie kan het dus zijn dat je wel nog afkickverschijnselen ervaart. Sommigen ervaren dit, anderen niet. 

Tip: als jij in het verleden al stoppogingen ondernomen hebt en toen veel last had van ontwenningsverschijnselen, dan kan het verstandig zijn om ook een nicotinevervanger te gebruiken. Op deze manier kan jij jouw stopkansen vergroten omdat je dan minder of geen last meer zult hebben van ontwenningsverschijnselen.

Roken tast jouw gezondheid aan en kost je veel geld

Je weet dat roken kankerverwekkend is. Roken tast jouw luchtwegen aan en zorgt er op termijn voor dat je afhankelijk wordt puffers en andere medicijnen. Bovendien kost het jou ook nog veel geld:

 • Pakje van 19 sigaretten/dag aan €6 = €180/maand = €2190/jaar
 • Pakje van 25 sigaretten/dag aan €7,24 = €202,63/maand = €2431,58/jaar
 • Pakje van 30 sigaretten/dag aan €8,68 = €243,16/maand = €2917,89/jaar

Zoals je ziet is dit een aanzienlijk bedrag waarmee je andere leuke dingen zou kunnen doen...om dan nog te zwijgen over jouw gezondheid dat je terugwint!

Getuigenissen van rokers die gestopt zijn met hulp van hypnose*

"Na allerlei hulpmiddelen geprobeerd te hebben om te stoppen met roken (zonder resultaat), ben ik toch kunnen stoppen dankzij jouw hulp. Ik had aanvankelijk veel twijfels of het wel zou kunnen maar nu weet ik het zeker: hypnose bestaat en heeft mij wel degelijk geholpen om een niet-roker te worden. Ik kan jou alleen maar aanbevelen. Nogmaals hartelijke dank!" Daniëlle W. - Denderwindeke.*

"Sinds 2013 ben ik nog steeds rookvrij! Hypnose heeft mijn leven veranderd. Bedankt!" Dimitri V. D. B. - Brakel*

"Vorige week ben ik bij u geweest om te stoppen met roken. Ik heb sindsdien geen enkele sigaret meer aangeraakt! Ik ben dan ook heel blij dat ik ervoor gegaan ben, ik weet niet hoe ik u kan bedanken" Lydia D. B. - Ninove*

"Ik kwam vrij sceptisch naar je toe. Maar baat het niet het schaad ook niet dacht ik! Niet echt een believer dus. Al bijna 27 jaar roker ongeveer een pakje per dag! Heb mezelf wel erg op de proef gesteld .... zoiets ondernemen terwijl ik net wist dat mijn ma terminaal was. Maar eigenlijk was het ook mijn motivator... ik wou bewijzen aan mijn mama dat ik het kon voor ze zou sterven. Op 8 juni is ze overleden en ook dat enorme stressmoment heb ik zonder de sigaret overleefd! Ben best trots op mezelf maar wat me nog meer pakt is dat ik mama nog zo trots op me kon maken. Bedankt David Ost zonder jou was het me niet gelukt!" Ingrid L.*

"Beste David, ik wil je graag bedanken voor de geboden hulp. Ik was ongeveer 40 jaar (ben er 56) verstokt roker. Sinds de sessie van 1 oktober heb ik geen sigaret meer aangeraakt. Afkickverschijnselen zo goed als nihil en het stoort mij ook niet dat mijn zoon en schoonzoon roken in mijn bijzijn. Alvast bedankt en ik raad alle bezoekers van uw site het aan het erop te wagen." Jaak S. - Halle*

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen en kunnen niet gegarandeerd worden

Voldoe jij ook aan deze  3 voorwaarden?

 • Je bent het roken écht BEU en je hebt een GROOT verlangen om een niet-roker te worden
 •              
 • Je vindt sigaretten niet meer lekker, je ervaart ze meer als een last waar je vanaf wilt
 • Je bent ECHT gemotiveerd om jouw ongezonde levensstijl om te gooien (anders wordt het geen succes)

Dan ben je klaar om te stoppen met roken en mag je gerust jouw afspraak boeken.

Hoeveel kost stoppen met roken met ondersteuning van hypnose?

De werkelijke waarde is eigenlijk onbetaalbaar. Je spaart immers op termijn zoveel geld uit en je wint jouw gezondheid terug... Eigenlijk zou ik zeker €500 moeten vragen.

Maar om iedere gemotiveerde roker een eerlijke kans te geven heb ik de prijs verlaagd naar €150

Aandacht:

De dag van jouw afspraak vraag ik jou om de inspanning te doen om niet te roken. Staar je niet blind op de getuigenissen. Dit zijn immers individuele prestaties van ex-cliënten die over de juiste dosis motivatie beschikten. Ieder mens is uniek net als iedere levenssituatie. Een ander zijn/haar succes is dus geen garantie op slagen.

Wil je een afspraak?

€150
Resultaat na 1 sessie
  Top