Home >> Over David Ost

Over David Ost

David Ost

Ik ben geboren in 1975 en behaalde het diploma van Bachelor in de verpleegkunde in 1998. Mijn interesse is echter altijd blijven uitgaan naar hypnose en aanverwante verschijnselen. Vanuit een diepe wens om mensen te kunnen helpen die door het reguliere circuit opgegeven waren, ben ik hypnose beginnen leren. Ik bezit diverse certificaten die dit kunnen aantonen.

In de loop der jaren heb ik mijn eigen werkmethode ontwikkeld die eigenlijk in geen enkel opzicht lijkt op wat men leert tijdens de hypnose-opleidingen. Mijn eigen werkwijze is al zeer doeltreffend gebleken. Ik ondervind dit omdat mensen vaak spontaan andere hulpzoekenden doorverwijzen naar mij (zelfs therapeuten, psychologen, huisartsen en ook psychiater Dr Karel Ringoet).

Omdat mijn werkwijze eigenlijk al een tijdje voorbij hypnose gaat (er wordt geen trance geïnduceerd en geen suggesties gegeven zoals mijn collega's dit doen) zal ik mogelijks mijn activiteiten onder een andere benaming verderzetten. Dit zal ruim op tijd op deze website uitvoerig aangekondigd worden.

Wil je een afspraak?

Een goed hypnotiseur in Nederland: Joris Waayer in Zeeland.

Top