Home >> Over David Ost

Over David Ost

David Ost

Als kind wist ik al dat ik later mensen zou gaan helpen maar niet op een conventionele manier. Want ik heb van dichtbij meegemaakt dat veelvuldige gesprekken bij therapeuten of psychologen niet altijd tot een oplossing leiden.  Daarom heb ik er bewust voor gekozen om tegen de stroom in mijn hart te volgen en hypnose te leren. Na de nodige vooroordelen getrotseerd te hebben en vaak gefaald te hebben, ben ik steeds naar perfectie blijven streven. Ik heb mij dan ook continu bijgeschoold en hetgeen ik verdiende opnieuw geïnvesteerd in mijzelf. Op deze manier heb ik heel veel kennis en wijsheid verkregen welke mij in staat stelt om heel snel voor bewustwording en groei te zorgen bij mijn cliënten. Ik ben dus net als jij vaak gevallen maar steeds weer opgestaan, vastberaden om de persoon te worden die ik wou zijn de dag van vandaag. Ik heb veel miserie meegemaakt in mijn leven maar steeds op zoek gegaan naar inzichten. Want elk probleem probeert je iets te leren. Als je het cadeau erin kunt ontdekken dan kan je transformeren en groeien en een betere versie van jezelf worden. Dichter bij jezelf komen en in jouw ware kracht komen, bewust en gelukkig leven. Nog steeds investeer ik mijn inkomsten in mezelf door bij te leren en verder naar perfectie te blijven streven. Hierdoor ben ik in staat om mensen van hun probleem af te helpen in gemiddeld 2 sessies.* De informatie dat je deelt met mij blijft strikt vertrouwelijk. Wie je ook bent, ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en jou te helpen om in jouw kracht te komen. Samen met jouw beste vriend, jouw eigen onderbewustzijn. Tot gauw!

Wil je een afspraak?

Een goed hypnotherapeut in Nederland: Yousef Hosseini in Breda of Joris Waayer in Zeeland.

Top
Inline
Inline