Home >> Over David Ost

Over David Ost

Hallo, ik ben David Ost uit Geraardsbergen en ik hypnotiseer mensen om ze te helpen bij allerlei problemen. Mijn cliënten zijn bijna altijd zeer tevreden over mijn geleverde diensten.* Naast mijn succesvolle hypnosepraktijk ben ik gelukkig gehuwd en papa van 2 pubers. Ik werk ook nog deeltijds als verpleegkundige in een ziekenhuis. Op die manier blijf ik steeds op de hoogte van de nieuwste medische ontwikkelingen.

Ik wist al op zeer jonge leeftijd dat ik later iets wou doen om mensen te helpen. Na hypnotiseur Torini aan het werk te hebben gezien ging ik bij hem in de leer. Later volgde ik trainingen van o.a. Jonathan Chase, Jeffrey Stephens, Richard Bandler, Anthony Jacquin etc. Ik volgde ook de Hypnosis Masterclass van Justin Tranz en Sean Michael Andrews.

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen en kunnen niet gegarandeerd worden

David Ost

Wil je een afspraak?

Een goed hypnotherapeut in Nederland: Yousef Hosseini in Breda of Joris Waayer in Zeeland.

Top
Inline
Inline