Over David Ost

David Ost

Ik ben geboren in 1975 en behaalde het diploma van Bachelor in de verpleegkunde in 1998. Mijn interesse is echter altijd blijven uitgaan naar hypnose en aanverwante verschijnselen. Vanuit een diepe wens om mensen te kunnen helpen die door het reguliere circuit opgegeven waren, ben ik hypnose beginnen leren. Ik bezit diverse certificaten die dit kunnen aantonen.

In de loop der jaren heb ik mijn eigen unieke werkmethode ontwikkeld die eigenlijk in geen enkel opzicht lijkt op wat men leert tijdens de hypnose-opleidingen. Deze is zo succesvol dat ik ze nu ook online onderwijs in het Engels wereldwijd: diepgaande veranderingen teweegbrengen maar dan zonder trance of slaap en dus zonder controleverlies. Uniek en zeer krachtig!

Mijn visie over hypnose en het onderbewuste

Na talrijke opleidingen te hebben gevolgd en mijn jaren van praktijkervaring (sinds 2003) wil ik graag mijn bevindingen met de wereld delen. Dit is mijn eigen visie en ik beweer absoluut niet dat dit dé waarheid is.

Ieder mens wordt geboren met een levensdoel, een aantal levenslessen om te leren. In Oosterse filosofie wordt dit wel eens karma genoemd. Zo hebben wij vele levens achter de rug met als doel onze gemaakte fouten te corrigeren en eruit te leren en evolueren. Zo kan het dus gebeuren dat je dus met bepaalde zaken wordt geconfronteerd dat je als een probleem ervaart maar die eigenlijk een zelf gekozen levensles is dat je jezelf als doel hebt gesteld alvorens te incarneren (geboren worden). Het doel hiervan is bewustwording en evolueren naar een steeds beter mens te worden.

Bij de geboorte krijgen we allemaal onze eigen 'GPS' mee, ons hogere zelf of onderbewuste. Dat zorgt dat we situaties en mensen aantrekken die ons zullen helpen onze levenslessen te leren. Het is eenvoudig bereikbaar en te veranderen indien je over de geheime kennis beschikt, die alleen voor ingewijden beschikbaar is. Het heeft mij persoonlijk vele jaren van mijn huidige leven gekost om tot die kennis toegang te krijgen. Ik gebruik deze dan ook om op een diep niveau veranderingen teweeg te brengen. Maar altijd in samenspraak met je onderbewuste of hogere zelf omdat ik je niet wil afhouden van jouw karmisch plan. Zo kan het dus gebeuren bijvoorbeeld dat jij je aandient met een probleem en dat het niet opgelost geraakt, ook niet na een sessie, gewoonweg omdat je er nog iets uit te leren hebt. Dit gebeurt in de praktijk zeer weinig maar toch vermeld ik dit. Velen hebben een bepaald beeld van mij als zou ik over een toverstaf beschikken die al hun wensen kan vervullen. Zo is dit niet. Ik ben ook maar een mens en heb ook mijn eigen levenslessen te leren. Alleen ben ik nu bevoorrecht, na vele jaren geleden te hebben en door dit lijden op zoek te gaan naar oplossingen, de geheime leer en kennis gevonden te hebben zodat ik anderen er ook van dienst kan mee zijn.

Mijn werkwijze zal je dus bij geen enkele andere hypnotherapeut terugvinden! Deze verschilt enorm van hetgeen er te vinden is over hypnose online en in de media. Er komen geen bezweringen aan te pas of hocus pocus, wees gerust. Het is eigenlijk heel eenvoudig, zodanig eenvoudig dat het moeilijk te geloven is dat het kan werken. En toch, dagelijks vinden kleine wonderen plaats in de levens van mensen die mij vinden.

Wil je een afspraak?

Een goed hypnotiseur in Nederland: Joris Waayer in Zeeland.

Top