Hypnose consult op verplaatsing in België en Europa

Het is mogelijk om een persoonlijk consult te verkrijgen met hypnotherapeut David Ost bij jou thuis of in jouw bedrijf in België of zelfs buiten de grenzen binnen Europa. Je krijgt de garantie dat jouw probleem direct wordt opgelost in alle discretie.

 

Hypnotherapeut David Ost

Persoonlijk consult op locatie met David Ost in België

Op aanvraag maak ik zeer snel een dagdeel vrij in mijn agenda en krijg je dus voorrang op de cliënten die zich verplaatsen naar mij in mijn praktijk in Oostende. Ik reserveer een dagdeel speciaal voor jou en kom naar je toe bij jou thuis of op een locatie dat je zelf kiest. Tijdens dat dagdeel neem ik alle tijd om goed te luisteren naar jouw probleem en krijg je direct een sessie op maat welke ook meteen werkt voor jou. Indien mogelijk wordt het effect ervan zelfs meteen uitgetest zodat jij verzekerd bent dat jouw investering in jezelf loont.

Jouw investering per consult op locatie in België bedraagt €1250,- excl. BTW plus reiskosten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Hypnose op verplaatsing wereldwijd

Persoonlijk consult met David Ost op locatie buiten België in Europa

Op aanvraag verplaats ik mij ook buiten België in Europa. Wil jij ook definitief van jouw angst of verdriet af? Dit kan in slechts 1 sessie plaatsvinden! Contacteer mij en dan maak ik ook voor jou zeer snel de nodige tijd vrij om jou definitief van jouw angst of verdriet te bevrijden. Zo kan je tenvolle genieten van je leven zonder beperkingen. Deze investering in jezelf begint vanaf € 1500,- excl. BTW plus mijn reis- en hotelkosten. Neem vrijblijvend contact op voor een voorstel op maat.

Bekijk hoe ik  Sophie van haar jarenlange angst direct bevrijd met hypnose

In 2015 bracht een onafhankelijk productiehuis (RBX) mij een jonge vrouw die al jarenlang in angst leefde. Zij kon daardoor niet meer genieten van op vakantie te gaan en voelde zich zeer snel bedreigd en ongemakkelijk als zij in de buurt kwam van hoge gebouwen. Waar andere therapeuten haar helaas niet konden helpen, heb ik Sophie in amper een uurtje direct en definitief bevrijd van haar angst. Bekijk de ongeveer 6 minuten durende video en zie het met je eigen ogen!

Enkele getuigenissen van mensen zoals jij die ik geholpen heb met hypnose:

Vliegangst getuigenis
Angst getuigenis
Nachtmerries getuigenis

Wil je graag meer informatie? Contacteer mij geheel vrijblijvend.

Top