Hypnose consult op verplaatsing in binnenland of wereldwijd

Het is mogelijk om een persoonlijk consult te verkrijgen met hypnotherapeut David Ost bij jou thuis of in jouw bedrijf in België of zelfs wereldwijd. Je krijgt de garantie dat jouw probleem direct wordt opgelost in alle discretie. Indien jij een publiek persoon bent mag je op beide oren slapen: er wordt niets gelekt naar de media!

 

Hypnotherapeut David Ost

Persoonlijk consult op locatie met David Ost in België

Op aanvraag maak ik zeer snel een dagdeel vrij in mijn agenda en krijg je dus voorrang op de cliënten die zich verplaatsen naar mij in mijn praktijk in Oostende. Ik reserveer een dagdeel speciaal voor jou en kom naar je toe bij jou thuis of op een locatie dat je zelf kiest. Of ik ontvang jou in mijn appartement in Oostende in alle discretie. Tijdens dat dagdeel neem ik alle tijd om goed te luisteren naar jouw probleem en krijg je direct een sessie op maat welke ook meteen werkt voor jou. Indien mogelijk wordt het effect ervan zelfs meteen uitgetest zodat jij verzekerd bent dat jouw investering in jezelf loont.

Je kan mij consulteren voor het direct oplossen van alle soorten angst (1 tot 2 consulten), gebrek aan zelfvertrouwen (2 consulten), verwerken van verdriet en/of traumatische gebeurtenissen uit je verleden ( 2 tot 3 consulten) of voor de virtuele maagband hypnose (3 consulten). Maar ook voor het verbeteren van jouw prestaties op professioneel vlak (2 consulten) en zelfs voor sporthypnose (2 consulten).

Jouw investering per consult bedraagt €1250,- excl. BTW. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Hypnose op verplaatsing wereldwijd

Persoonlijk consult met David Ost op locatie buiten België

Op aanvraag verplaats ik mij ook buiten België. Ik maak dan ook zeer snel de nodige tijd vrij om jou te helpen. Je moet dan wel mijn reis- en hotelkosten ( minimum 4 sterrenhotel) voor jouw rekening nemen. De investering blijft uiteraard dezelfde als voor consulten op verplaatsing binnen België maar als ik bijvoorbeeld 2 dagen mijn praktijk in België moet sluiten om naar jou toe te komen dan wordt dit doorgerekend naar jou en reken ik 2 consulten op locatie aan. In het buitenland vraag ik ook een klein extra bedrag om mijn maaltijden te bekostigen. Neem contact op voor een voorstel op maat.

Bekijk hoe ik direct een Sophie bevrijd van haar jarenlange angst met hypnose

In 2015 bracht een onafhankelijk productiehuis (RBX) mij een jonge vrouw die al jarenlang in angst leefde. Zij kon daardoor niet meer genieten van op vakantie te gaan en voelde zich zeer snel bedreigd en ongemakkelijk als zij in de buurt kwam van hoge gebouwen. Waar andere 'therapeuten' gefaald hadden, heb ik Sophie in amper een uurtje direct en definitief bevrijd van haar angst. Bekijk de ongeveer 6 minuten durende video en zie het met je eigen ogen!

Top