Home >> Hypnose bij kinderen (kinderhypnose)

Hypnose bij kinderen (kinderhypnose)

hypnose bij kinderen

Hypnose bij kinderen of kinderhypnose is hypnose maar dan aangepast aan de leeftijd van jouw kind. De sessie verloopt dus speelser zonder aan kracht in te boeten. Vanaf de leeftijd van 8 jaar mag je met jouw kind langskomen voor een sessie. Mama, papa of een vertrouwenspersoon blijft aanwezig tijdens de hypnose sessie om voor een veilig gevoel te zorgen. Bij volwassenen werk ik met het onderbewustzijn, bij kinderen leer ik hen hun "superkrachten" ontdekken en te gebruiken bij uiteenlopende problemen. Kinderhypnose werkt zeer goed en vaak volstaat 1 sessie om een blijvende verandering te bekomen.*

Hypnose bij kinderen kan helpen bij:*

  • Afvallen
  • Angst
  • Bedplassen
  • Concentratieproblemen
  • Duimzuigen
  • Eetproblemen
  • Nagelbijten
  • Slaapproblemen
  • Verbeteren van sportprestaties
  • Verdriet verwerken

*Disclaimer: het is belangrijk dat jouw kind de verandering ook zelf wil. Indien dit niet het geval is zal het gewenste resultaat ondanks een goede sessie, toch uitblijven. Resultaat kan dus nooit gegarandeerd worden.

 

Hoe hypnose kan helpen bij kinderen

Ik leer jouw kind de ongekende "superkrachten" ontdekken en gebruiken die het bezit. Ik laat de "superkracht" hun arm overnemen en leer het spreken via de vingers. Jouw kind zal blij verrast zijn te voelen dat die arm vanzelf beweegt en effectief antwoordt via vingers die eveneens vanzelf bewegen. Nadien wordt de hypnose verdiept en zal het een beetje moe en slaperig worden. In deze toestand wordt nogmaals duidelijk gemaakt aan de "superkracht" wat de gewenste verandering is. Na hypnose is jouw kind weer alert en helder zoals het was voor de sessie en zal het zich alles kunnen herinneren. Soms volstaat 1 sessie om het gewenste resultaat te bereiken*, soms zijn 2 sessies nodig afhankelijk van de ernst van het probleem.

Els vertelt hoe hypnose heeft geholpen bij het verbeteren van sportprestaties bij haar dochter*

"Een tweetal maanden geleden zijn we met onze dochter langs geweest voor sporthypnose. Tijdens wedstrijden kon zij niet meer genieten van het spel, speelde daardoor verkrampt en verloor ook veel. Ze dacht er zelfs aan om te stoppen maar wou dat dan ook weer niet. Technisch is ze echter sterk maar mentaal lukte het langs geen kanten. Ons grootste doel (en vooral dat van haar), was dat ze terug plezier in haar sport zou krijgen en dat is ook wel gelukt. Na de 3 sessies, en ook al wel tijdens, hebben we een groot verschil gemerkt. Ze is niet meer zenuwachtig vóór een wedstrijd, kan de stress tijdens de wedstrijd beter onder controle krijgen en speelt daardoor voluit. We hebben sindsdien al prachtige wedstrijden gezien en alles begint zo’n beetje te lukken. Kortom ze speelt terug op haar niveau. Af en toe zit het nog wel een beetje tegen maar dat is normaal. De laatste 2 maanden heeft ze ook enkele medailles kunnen veroveren. Hopelijk blijft het goed gaan en kan ze nog vele jaren van de sport genieten. Bedankt voor uw hulp!" Els U. - Zonhoven

Kindercoach Tamara

Vanaf 2018 verwijs ik mensen met kinderen voor kinderhypnose in alle vertrouwen graag door naar kindercoach Tamara in Leerbeek. Tamara heeft ook de benodigde certificaties behaald om hypnose met groot succes toe te passen op kinderen. Zij is een gevestigde waarde en heeft net als ik een zeer grote cliëntentevredenheid.

Ontdek haar website: www.kindercoachtamara.be

Top