Home >> Helpt hypnose om te stoppen met roken?

Helpt hypnose om te stoppen met roken?

Helpt hypnose om te stoppen met roken?

In 2011 testte Gazet Van Antwerpen zes rookstopmethoden uit, waaronder ook hypnose bij mij in mijn praktijk. Zoals je op de foto van het onderzoek in de krant kan zien, kan hypnose wel degelijk helpen om te stoppen met roken. Mijn cliënte Leonie vertelt o.a. dat de zin in roken verdwenen is na de hypnose sessie. Zij zegt ook er geen problemen mee te hebben als vrienden roken. Deze dame rookte dagelijks 1 pakje Lange Kent aan €9,60. Door te stoppen met roken spaart zij nu maandelijks bijna €300 uit! Bovendien zegt zij meer energie te hebben nu zij een niet-roker geworden is en raadt zij hypnose om te stoppen met roken aan iedereen aan.

Ja, hypnose helpt om te stoppen met roken

Maar werkt dit bij iedereen? Bij de meeste mensen wel ja. Wetenschappelijke studies tonen aan dat hypnose 3x doeltreffender is dan een nicotinepatch en 15x doeltreffender is dan stoppen met roken op wilskracht. (Bron: University of Iowa, Journal of Applied Psychology, How One in Five Give Up Smoking. October 1992. Also New Scientist, October 10, 1992.)

In mijn hypnosepraktijk, gelegen in Oostende, ondervind ik dat wie gemotiveerd is en echt wil stoppen met roken, ook effectief stopt na 1 hypnose sessie. Als je meer informatie wenst of het gewoon wil doen, klik dan op stoppen met roken door hypnose.

Top