Getuigenissen

Getuigenissen, ervaringen met hypnose bij David Ost te Oostende

De meeste mensen zijn heel positief over hun ervaringen met hypnose.* Tot in 2013 had ik een soort gastenboek waarin cliënten hun ervaringen konden posten. Je kan het gastenboek met 74 getuigenissen (nu gesloten) hier raadplegen. Na 2013 heb ik alle mails met getuigenissen bijgehouden. Hier kan je er enkele van lezen (overgenomen met expliciete toestemming van mijn cliënten)

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen en kunnen niet gegarandeerd worden

Opnieuw eetlust na chemotherapie dankzij hypnose

Beste David,

Zoals beloofd laat ik u weten hoe het gaat met mijn moeder. Vorige week kwamen wij met haar naar jou toe omdat ze door de bestralingen en chemotherapie maar bleef vermageren en geen eetlust meer had. Dokters konden haar niet meer helpen. Ten einde raad kwam ik met haar naar jou toe. Na slechts 1 sessie is er reeds vooruitgang te zien wat ons zeer gelukkig maakt. De walging, het beginnen braken bij het zien, het denken aan eten en medicatie is echt wel verdwenen. Ze begint stilletjes aan meer voeding tot zich te nemen zonder dit terug uit te braken. En dat is wat voor ons telt, dat ze toch wat voeding binnenhoudt, al zijn dit kleine hoeveelheden. Op haar wekelijkse controle was ze een halve kilo bijgekomen wat positief is. Ik hoop dat deze vooruitgang verder positief blijft evolueren. Bij deze nogmaals bedankt dat we mochten langskomen.
Katty Vandenbossche - Moorsel

5 kilo kwijt op 3 weken na slechts 1 sessie

Beste David,
Aanvankelijk was ik bang om mij door een wildvreemde te laten hypnotiseren. Je weet immers nooit bij wie je terecht komt; niet iedereen heeft goede bedoelingen... Ik was ook bang om bij een kwakzalver terecht te komen die alleen maar op mijn centjes uit was. Gelukkig was dit niet het geval. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij jou. Je liet mij voelen en ervaren hoe krachtig het onderbewustzijn wel is! Na 3 weken ben ik al bijna 5 kg afgevallen. Ik kan nu gemakkelijk van snoep en eten afblijven. Als ik dit zo kan blijven aanhouden, zal ik op termijn wel mijn gewenste gewicht bereiken. Ik kan jou alleen maar sterk aanbevelen en zal dit zeker ook doen als men mij vraagt hoe ik dit klaargespeeld heb. De sessie was leuk en speels maar heel krachtig tegelijk. Dank je voor jouw hulp!
Martine Moriau - Halle

Geen gegeneraliseerde angst meer

Beste David,
Ik wist niet of ik in hypnose moest geloven of niet, ik was ook een beetje bang of het wel zou lukken omdat ik niet graag de controle verlies of afgeef. Gelukkig stelde jij mij snel op mijn gemak, mede door de hypnosetestjes dat je met me deed: ik bleef volledig bij bewustzijn maar voelde meteen ook dat mijn arm en vingers reageerden en vanzelf bewogen toen jij mijn onderbewustzijn aansprak! Ik deed dit echt niet zelf, het was iets in mij dat sterker was dan mezelf. Ik schrok wat eerst maar voelde snel een deugddoende rust over mij komen terwijl ik alles wat er gebeurde perfect kon volgen. Heel mijn leven al was ik innerlijk zenuwachtig, ik was voor het minste bang…het was geen leven meer voor mij. De dagen na de hypnose ervaarde ik een ongekende rust. Opgejaagdheid en angst maakten plaats voor inwendige rust, precies zoals jij gevraagd had aan mijn onderbewustzijn! Ik vond het fijn dat ik nu ook zelf met mijn eigen onderbewustzijn kan praten, zo heb ik een soort permanente reddingsboei voor het geval ik deze in de toekomst nog nodig zou hebben. Ik kan het aan iedereen aanbevelen: het werkt inderdaad direct zoals je op jouw website schrijft. Hartelijke dank voor jouw hulp!
Ludo Eeckhout - Ternat

Stoppen met roken

Beste David,
Ik kwam naar jou om te stoppen met roken. Hoewel ik aanvankelijk mijn twijfels had of hypnose wel bestond of kon, heb jij mijn twijfels direct weggenomen. Door de testjes dat je deed met mij, heb je mij overtuigd dat hypnose bestaat en ook dat je geen ‘wanna be’ of zakkenvuller bent. Ondanks jouw hulp ben ik toch niet kunnen stoppen: de dag nadien, na 6 of 7 pilsjes, had ik toch opnieuw de drang om te roken en heb ik eraan toegegeven. Hoewel dit een teleurstelling is voor mij ben ik ergens toch overtuigd dat het moet kunnen. Toch bedankt voor jouw hulp.
K. Bammens - Mere

Top