Getuigenissen

Getuigenissen, ervaringen met hypnose bij David Ost te Oostende

De meeste mensen zijn heel positief over hun ervaringen met hypnose.* Tot in 2013 had ik een soort gastenboek waarin cliënten hun ervaringen konden posten. Je kan het gastenboek met 74 getuigenissen (nu gesloten) hier raadplegen. Na 2013 heb ik alle mails met getuigenissen bijgehouden. Hier kan je er enkele van lezen (overgenomen met expliciete toestemming van mijn cliënten)

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen en kunnen niet gegarandeerd worden

Bevrijd van claustrofobie en hyperventilatie dankzij hypnose

Beste David,
Bij deze wil ik u hartelijk danken voor uw professionele hulp, aanpak en vooral het resultaat! Bijna 20 jaar geleden maakte ik een traumatisch werkongeval mee waardoor ik in de kliniek belandde en tot vorige maand opgezadeld bleef met een grote angst voor afgesloten ruimtes en hyperventilatie tot gevolg. Nu, 3 sessies verder, neem ik eindelijk op een normale manier terug overal de lift! Wat een bevrijdend gevoel om weer normaal te functioneren! Nu ben ik enorm blij dat ik jouw site tegenkwam en deze stap gezet heb. 1001x bedankt David. PS: had ik dit maar vroeger geprobeerd!
Groetjes, Fred

Chocoladeverslaving verdwenen na hypnose

Dag David,
Eerst en vooral wil ik u bedanken voor de bijzondere ervaring, voor uw openheid en betrokkenheid. Heb tot vandaag gewacht om te schrijven zodat ik enkele dagen van reflectie zou hebben gehad. Het is zo bijzonder, heb sindsdien geen chocolade meer aangeraakt :-), enkel een paar kleine stukjes 'zwarte chocolade', gewoon omdat dit in het gezondheidsboek 'de voedselzandloper' als gewenst vermeld staat. Uw therapie heeft eigenlijk meteen zijn vruchten afgeworpen, maw de drang was weg. Gek verschijnsel was, dat ik nog steeds het water in de mond kreeg als ik een reep zag liggen, doch het signaal dat ik er zin in had was weg. De eerste dagen hield ik er wel nog de gewoonte op na van opstaan om chocolade in de frigo te nemen, ik deed die handeling dus nog wel, had duidelijk nog de impuls, doch toen ik voor de frigo stond besefte ik dat het een patroon was omdat de werkelijke goesting naar een stukje chocolade totaal ontbrak........ Zoals u weet wou ik daarnaast ook (voor mijn gezondheid) me aan de regels van de voedselzandloper houden, ook dat verloopt geheel naar wens.....Heel erg bedankt voor alles.
Liliane – Geraardsbergen

-6 kg op 1 maand met hulp van hypnose

Dag David,
zoals beloofd stuur ik jou een mailtje met mijn ervaring. Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben dat ik de keuze gemaakt heb om onder hypnose te gaan om af te slanken. De vooroordelen over hypnose en hypnotiseurs zijn helemaal niet nodig. Ik heb ervaren dat deze 'therapie' heel wat vruchten afwerpt. Vandaag, 1 maand nadat ik 2x bij jou ben geweest, ben ik maar liefst 6 kg lichter! De drang naar cola light en grote porties eten zijn verdwenen. Ik drink enkel nog water en kan heel makkelijk nee zeggen tegen een 2e portie of tegen snoepgoed. Ik wil jou dus bedanken voor jouw rol in mijn succesverhaal. Ik zal jou zeker aanprijzen aan anderen die ook willen afslanken zonder die dure operaties of sapjes en shakes.
Groetjes, Maureen

Terug controle over eetgewoonten dankzij hypnose

Beste David,
2 weken geleden ben ik bij jou langs geweest voor een behandeling. Er is duidelijk verandering. Mijn eetaanpak is veranderd: ik kan trager eten, minder... Ik ben ook niet bang meer dat ik MOET eten. Nu kan ik 1 glas wijn drinken en stoppen. 1 stuk chocolade eten en stoppen. Niet meer zoals vroeger de hele reep.
Bedankt! – Paul VDE

Top