Getuigenissen

Getuigenissen, ervaringen met hypnose bij David Ost te Oostende

De meeste mensen zijn heel positief over hun ervaringen met hypnose.* Tot in 2013 had ik een soort gastenboek waarin cliënten hun ervaringen konden posten. Je kan het gastenboek met 74 getuigenissen (nu gesloten) hier raadplegen. Na 2013 heb ik alle mails met getuigenissen bijgehouden. Hier kan je er enkele van lezen (overgenomen met expliciete toestemming van mijn cliënten)

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen en kunnen niet gegarandeerd worden

Sinds de hypnose krab ik mij niet meer open

Een tijdje geleden vroeg ik aan David of hij mij kon helpen met het stoppen met krabben. Van kinds af wanneer ik een wondje heb ging ik krabben. Gevolg veel littekens! Waarom doe ik dat .... Ik weet het nu ! Mijn benen en armen zijn ondertussen " terug als nieuw" dus bedankt David!
Nathalie uit Aalst

Gestopt met roken

David,
wil je even laten weten dat ik intussen een week rookvrij ben en me inderdaad compleet als een 'niet' roker voel, geen nevenwerkingen ondervind en daarenboven vandaag in Kortrijk een challengerun van 5.5km liep 😉
Dank voor je babbel met mijn onderbewustzijn, hij houdt zich aan zijn woord ! Ik wilde je dat graag even laten weten.
Groeten, Eric de Roder - Destelbergen

Na 40 jaar roken toch gestopt na hypnose

Hoi David,
op 25 augustus ben ik bij jou geweest om te stoppen met roken. Ik was heel sceptisch en dacht dat ik niet in hypnose zou geraken maar... het is gelukt en ik ben nu al 2 maanden rookvrij! (Ik rookte al zo een jaar of 40). Bij deze wil ik je zeggen dat je goed bezig bent! Ik heb jouw adres al meermaals doorgegeven aan vrienden en collega's die het ook zouden willen proberen.
Daniël Uyttendaele, Halle

Top