Afvallen met hypnose en de virtuele maagband

Afvallen met hypnose en de virtuele maagband:

 • Geen narcose
 • Geen complicaties achteraf
 • Geen huidoverschot
 • Geen littekens
 • Pijnloos
 • Oorzaken worden aangepakt
 • Goede resultaten, ook op lange termijn

hypnotische maagband

Hoe hypnose helpt bij afvallen: de virtuele maagband of maagring 

Jouw onderbewustzijn heeft er mede voor gezorgd dat jij jouw huidige gewicht bereikt hebt. Het zorgt immers voor zin en verlangen in snoepen, eten enz. Heel vaak ontstaat er ook emotioneel eten zonder dat je dit zelf beseft. Onbewust leren wij dat snoepen of eten troost biedt omdat de aandacht even afgeleid wordt van de pijn of verdriet. Ook om ingehouden woede of agressie te kanaliseren kan het onderbewustzijn jou laten eten (bijten). Dit lijkt aanvankelijk misschien veilig maar kan zware gevolgen hebben. Om dit proces om te keren is het belangrijk om met het onderbewustzijn aan de slag te gaan zodat het met je meewerkt in plaats van jou tegen te werken. Hoe ik jou help dit precies te doen mag je zelf komen ontdekken. In een verloop van 3 sessies gaan wij de oorsprong van jouw overdadig eten aanpakken en loslaten. Jij gaat ook een ingebeelde virtuele maagring installeren en jouw onderbewustzijn zelf laten bepalen hoe strak deze moet zitten om jouw streefgewicht te bereiken. Ik werk hiervoor met een specifiek begeleidingsprotocol waarbij er interactie is tussen jouw onderbewustzijn en mezelf. Je zal bewust alles kunnen volgen en horen. Toch zal je voelen hoe jouw onderbewustzijn reageert op mijn vragen. De gemaakte veranderingen werken direct!

De redactrice uit de Story-reportage is slechts 1 sessie komen volgen en had al resultaat. Stel je eens voor hoe dat zou geweest zijn na het volgen van het complete programma!

 

In 2016 testte "Story" hypnose uit bij suikerverslaving:

Afvallen met hypnose
Virtuele maagband getuigenis

- 3 kg en een broekmaat kleiner na de 2de sessie virtuele maagband!

 

"Ik had al veel diëten en afslankpillen geprobeerd maar kreeg er geen gram af. Al na 2 sessies ben ik maar liefst 3kg kwijt en heb ik al een broekmaat minder. Ik heb zo goed als geen behoefte meer aan snoep of cola zero, dit was ondenkbaar voorheen. Ik kan de virtuele maagband bij David Ost in Oostende zeker aanraden. Mijn geluk kan niet op!"

Vera Verburgh uit Brugge.

Virtuele maagband getuigenis

-2 kg per week na virtuele maagband

 

“Wat ik hoopte is uitgekomen: sinds mijn virtuele maagband heb ik geen enkele drang meer naar zoet en is het gemakkelijk om met veel minder eten toch genoeg te hebben en te kunnen stoppen met eten. Zonder honger of verlangen naar meer. Momenteel verlies ik op die manier ongeveer 2kg per week. Ik ben heel blij dat ik ervoor gegaan ben!”

Anny Van de Veire uit Gent

 

Afvallen met hypnose en de virtuele maagring of virtuele maagband: mijn unieke werkwijze

Sessie 1

Na grondig geluisterd te hebben naar wat er jou specifiek dikker gemaakt heeft, gaan we beginnen met enkele opdrachten te geven aan jouw onderbewustzijn zodat jouw verkeerde eet- en drinkgewoontes zullen veranderen. Gewichtsverlies kan hieruit al voortvloeien maar nog niet spectaculair. De eerste sessie is vooral een testsessie om te zien of de afspraken die wij maken door jouw onderbewustzijn wel degelijk opgevolgd worden. Indien van wel, dan mag je binnen de 14 volgende dagen terugkomen en begeleid ik jou om jouw eigen virtuele maagring of virtuele maagband te plaatsen. Vinden er geen veranderingen plaats, dan is het ook zinloos om terug te komen. Dit gebeurt echter maar heel zelden...

Sessie 2

In de tweede sessie ga ik je begeleiden jouw eigen virtuele maagband of virtuele maagring te installeren. We laten jouw onderbewustzijn aangeven wanneer deze voor jou specifiek strak genoeg zit zodat je veel minder zult kunnen eten. Dit gaat heel vlot in de praktijk. De focus wordt vooral gelegd op een sneller gevoel van verzadiging waardoor je met kleinere porties voeding genoeg zult hebben en automatisch zult kunnen stoppen met eten. Na deze sessie begin je echt veel gewicht te verliezen op een leuke manier: je mag namelijk alles eten maar omdat je sneller verzadigd zult zijn zal je veel eerder stoppen met eten en dus geleidelijk aan toch automatisch gewicht verliezen. Na sessie 2 boek je best direct jouw 3de sessie binnen een periode van 14 dagen.

Sessie 3

In de derde en laatste sessie pakken we aan wat er nog dient veranderd te worden zodat jouw streefgewicht bereiken enkel nog een kwestie van tijd is. Indien nodig help ik jou je virtuele maagband of virtuele maagring nog wat strakker aan te spannen. Andere issues zoals bijvoorbeeld je bord niet meer leegeten als je toch genoeg hebt enz. komen ook aan bod zodat er jou niets meer in de weg staat om jouw streefgewicht te bereiken binnen een voor jou gezonde tijdspanne. Ik leer je ook hoe je zelf jouw maagband kunt aanspannen mocht dit ooit nodig zijn later. Zo blijf je niet afhankelijk van mij en heb je geen extra sessie nodig zoals bij mijn collega's. Je betaalt bij mij dus echt het minimum voor een maximaal resultaat.

David
Nu is het aan jou...
 • Verlang jij ook zo naar een mooier en slanker lichaam waar jij je écht goed in voelt?
 • Ben je al die diëten beu waarin je een soort innerlijk gevecht voert tegen jezelf, om na verloop van tijd toch te hervallen?
 • Wil jij ALLES kunnen eten maar veel sneller verzadigd zijn en veel sneller stoppen met eten omdat je voelt dat je genoeg hebt?
 • Wil jij dat dit 'automatisch' verloopt zonder innerlijk gevecht met jezelf?
 • Wil jij gemakkelijk deze nieuwe manier van eten omzetten in een gewoonte, ook op lange termijn?

Boek dan meteen jouw eerste afspraak in mijn online-agenda zodat ik jou zeer snel kan helpen jouw ideale gewicht te bereiken via de virtuele maagring. BONUS: ik leer jou in de 3de en laatste sessie hoe jij zelf jouw virtuele maagring kunt aanspannen. Zo heb jij mij niet meer nodig en kan jij hier levenslang jouw voordeel mee doen!

Tevreden cliënten vertellen hun ervaringen over afvallen met hypnose:
"Na vele diëten en lang twijfelen heb ik het toch aangedurfd om een maagband onder hypnose te plaatsen. Vanaf dag 1 was mijn snoepdrang weg,en mijn emotionele eetbuien zijn ook verleden tijd. Ik kan nu genieten van één chipje of koekje, zonder direct het hele pakje op te eten. Tot hiertoe gaat alles goed, ben blij dat ik deze stap genomen heb. Bedankt voor de hulp!"
Silvy Verhaeghe
Roeselare
"Na mijn sessies ben ik intussen maar liefst 23 kg afgevallen! Mijn ideale gewicht voor mezelf. Heel wat vriendinnen zijn intussen jouw kant opgekomen ? Oprechte dank hiervoor, heerlijk gewoon!"
Tamara Noynaert
Leerbeek
"Na de sessies en 3 weken later ben ik bijna 5 kg afgevallen. Ik kan nu gemakkelijk van snoep en eten afblijven. Ik kan jou alleen maar sterk aanbevelen en zal dit zeker ook doen als men mij vraagt hoe ik dit klaargespeeld heb."
Martine Moriau
Halle
"Sinds de hypnose sessies heb ik mijn cola zero-verslaving onder controle. Ik kom van 1 fles (!!) per dag naar 1 blikje. Ik eet minder grote porties. Ik haal geen zoetigheden of andere troep meer in huis. Enkel buitenshuis is het soms nog moeilijk om aan de verleiding te weerstaan. Resultaat is dat ik vandaag 8kg lichter ben en dat de complimentjes stilaan beginnen toe te stromen. En dat dankzij jou, David! Nogmaals bedankt voor alles, ik vergeet je niet."
Sofie Thienpont
Ninove
"Vandaag, 1 maand nadat ik bij jou ben geweest, ben ik maar liefst 6 kg lichter! De drang naar cola light en grote porties eten zijn verdwenen. Ik drink enkel nog water en kan heel makkelijk nee zeggen tegen een 2e portie of tegen snoepgoed. Ik zal jou zeker aanprijzen aan anderen die ook willen afslanken zonder die dure operaties of sapjes en shakes."
Maureen D.C.
Antwerpen
"Ik kwam bij jou omdat ik graag nog wilde afvallen. Na vanalles te hebben geprobeerd lukte dit dus niet. Mijn streefdoel werd 10 kg afvallen. Ik wilde je gewoon even laten weten dat na iets meer dan acht weken ik dit doel heb bereikt en dus mijn 10 kilo kwijt ben!!!! Nogmaals super hard bedankt voor al je hulp!"
Kimberley De Bie
Eeklo

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen en kunnen niet gegarandeerd worden omdat iedereen anders is en elke situatie verschilt. Ik streef naar de best mogelijke resultaten die haalbaar zijn voor jou! BELANGRIJK: niet geschikt voor mensen die problemen hebben met hun schildklier of welke eetlustopwekkende medicatie gebruiken! 

Jouw investering

€125 /sessie
In 3 sessies. Al resultaat na 1 sessie!
 • Wil je een afspraak?
Top