Home >> Afvallen met hypnose en de virtuele maagring | Oostende

Afvallen met hypnose en de virtuele maagring | Oostende

Afvallen met de virtuele maagring: de voordelen

 • Geen narcose
 • Geen complicaties achteraf
 • Geen huidoverschot
 • Geen littekens
 • Pijnloos
 • Oorzaken worden aangepakt
 • Goede resultaten, ook op lange termijn

hypnotische maagband

Hoe hypnose kan helpen bij afvallen 

Jouw onderbewustzijn heeft er mede voor gezorgd dat jij jouw huidige gewicht bereikt hebt. Het zorgt immers voor zin en verlangen in snoepen, eten enz. Heel vaak ontstaat er ook emotioneel eten zonder dat je dit zelf beseft. Onbewust leren wij dat snoepen of eten troost biedt omdat de aandacht even afgeleid wordt van de pijn of verdriet. Ook om ingehouden woede of agressie te kanaliseren kan het onderbewustzijn jou laten eten (bijten). Dit lijkt aanvankelijk misschien veilig maar kan zware gevolgen hebben. Om dit proces om te keren is het belangrijk om met het onderbewustzijn aan de slag te gaan zodat het met je meewerkt in plaats van jou tegen te werken. Hoe ik jou help dit precies te doen mag je zelf komen ontdekken. In een verloop van 3 sessies ga jij de oorsprong van jouw overdadig eten aanpakken en loslaten. Jij gaat ook een ingebeelde virtuele maagring installeren en jouw onderbewustzijn zelf laten bepalen hoe strak deze moet zitten om tot succes te leiden. Ik werk hiervoor met een specifiek begeleidingsprotocol waarbij er interactie is tussen jouw onderbewustzijn en mezelf. In een (lichte) hypnotische trance zal je bewust alles kunnen volgen en horen. Toch zal je voelen hoe jouw onderbewustzijn reageert op mijn vragen. De redactrice uit de Story-reportage is slechts 1 sessie komen volgen en had al resultaat. Stel je eens voor hoe dat zou geweest zijn na het volgen van het complete programma!

 

In 2016 testte "Story" hypnose uit bij suikerverslaving:

Afvallen met hypnose
David

Nu is het aan jou...

 • Verlang jij ook zo naar een mooier en slanker lichaam waar jij je écht goed in voelt?
 • Ben je al die diëten beu waarin je een soort innerlijk gevecht voert tegen jezelf, om na verloop van tijd toch te hervallen?
 • Wil jij ALLES kunnen eten maar veel sneller verzadigd zijn en veel sneller stoppen met eten omdat je voelt dat je genoeg hebt?
 • Wil jij dat dit 'automatisch' verloopt zonder innerlijk gevecht met jezelf?
 • Wil jij gemakkelijk deze nieuwe manier van eten omzetten in een gewoonte, ook op lange termijn?

Boek dan meteen jouw 3 afspraken in mijn online-agenda zodat ik jou zeer snel kan helpen jouw ideale gewicht te bereiken via de virtuele maagring!  

BONUS: ik leer jou in de 3de en laatste sessie hoe jij zelf jouw virtuele maagring kan aanspannen indien dit nodig zou zijn. Zo heb jij mij niet meer nodig en kan jij hier levenslang jouw voordeel mee doen!

Deze blije cliënten gingen jou reeds voor:

Tevreden cliënten vertellen hun ervaringen over afvallen met hypnose:

"Na vele diëten en lang twijfelen heb ik het toch aangedurfd om een maagband onder hypnose te plaatsen. Vanaf dag 1 was mijn snoepdrang weg,en mijn emotionele eetbuien zijn ook verleden tijd. Ik kan nu genieten van één chipje of koekje, zonder direct het hele pakje op te eten. Tot hiertoe gaat alles goed, ben blij dat ik deze stap genomen heb. Bedankt voor de hulp!"
Silvy Verhaeghe
Roeselare
"Na mijn sessies ben ik intussen maar liefst 23 kg afgevallen! Mijn ideale gewicht voor mezelf. Heel wat vriendinnen zijn intussen jouw kant opgekomen 🙂 Oprechte dank hiervoor, heerlijk gewoon!"
Tamara Noynaert
Leerbeek
"Na de sessies en 3 weken later ben ik bijna 5 kg afgevallen. Ik kan nu gemakkelijk van snoep en eten afblijven. Ik kan jou alleen maar sterk aanbevelen en zal dit zeker ook doen als men mij vraagt hoe ik dit klaargespeeld heb."
Martine Moriau
Halle
"Sinds de hypnose sessies heb ik mijn cola zero-verslaving onder controle. Ik kom van 1 fles (!!) per dag naar 1 blikje. Ik eet minder grote porties. Ik haal geen zoetigheden of andere troep meer in huis. Enkel buitenshuis is het soms nog moeilijk om aan de verleiding te weerstaan. Resultaat is dat ik vandaag 8kg lichter ben en dat de complimentjes stilaan beginnen toe te stromen. En dat dankzij jou, David! Nogmaals bedankt voor alles, ik vergeet je niet."
Sofie Thienpont
Ninove
"Vandaag, 1 maand nadat ik bij jou ben geweest, ben ik maar liefst 6 kg lichter! De drang naar cola light en grote porties eten zijn verdwenen. Ik drink enkel nog water en kan heel makkelijk nee zeggen tegen een 2e portie of tegen snoepgoed. Ik zal jou zeker aanprijzen aan anderen die ook willen afslanken zonder die dure operaties of sapjes en shakes."
Maureen D.C.
Antwerpen
"Beste David, Ik ben bij jou geweest voor die virtuele maagring. Er is duidelijk verandering. Mijn eetaanpak is veranderd: ik kan trager eten, minder... Ik ben ook niet bang meer dat ik MOET eten. Nu kan ik 1 glas wijn drinken en stoppen. 1 stuk chocolade eten en stoppen. Niet meer zoals vroeger de hele reep enz...Bedankt!"
Paul V.D.E.
Oostende

*Disclaimer: resultaten kunnen per cliënt verschillen en kunnen niet gegarandeerd worden omdat iedereen anders is en elke situatie verschilt. Ik streef naar de best mogelijke resultaten die haalbaar zijn voor jou! BELANGRIJK: niet geschikt voor mensen die problemen hebben met hun schildklier of welke eetlustopwekkende medicatie gebruiken! 

Jouw investering

€125 /sessie
In 3 sessies. Al resultaat na 1 sessie!
 • Wil je een afspraak?
David Ost

NIEUW: Virtuele Maagring Online Programma

Het Virtuele Maagring Programma kan ook wereldwijd online gevolgd worden via WhatsApp en Skype.

Jouw voordelen:

 • Geen verplaatsingskosten
 • Geen tijdsverlies
 • Geen filestress
 • Overal ter wereld beschikbaar
 • 100% veilig en bewezen effectief

Meer informatie over de Online Virtuele Maagring Programma begeleiding

Top